Servis računala

Servis računala

Izlazak na teren, servis hardvera i softvera, brza i kvalitetna usluga. Dijagnostika, savjetovanje, čišćenje i održavanje. Stolna računala, laptopi, računalna oprema. Obratite nam se sa povjerenjem.

Fiskalizacija

Fiskalne blagajne

Montaža i konfiguracija Blue Pos fiskalne blagajne. Savjetovanje i stručna obuka osoblja. Imamo fiskalno rješenje za vas. Ugostiteljstvo, trgovina ili druga djelatnost.

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Izrada web stranica po izuzetno povoljnim cijenama. U dogovoru s vama po vašim potrebama i zahtjevima. Maštovit i jednostavan dizajn. Ažurno održavanje.

NextPrev

O nama

Obrt Sun X Informatička Rješenja osnovan je 2013. godine. Bavimo se servisom računala, fiskalizacijom te savjetovanjem firmi i pojedinaca. Iako još uvijek novi na tržištu informatike postigli smo izvanredne rezultate u kratkom vremenu.

Partner za Blue POS fiskalne blagajne na području Šibensko-kninske županije. Konfiguracija, montaža i obuka osoblja uz pristupačne cijene opreme i softvera. Moguć je i ljetni najam fiskalnih blagajni. Imamo veliki broj referenci pogotovo u ugostiteljstvu na području Šibenika.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Sun X